Zvýhodněné vstupné do zoologických zahrad v Ústeckém kraji

01. duben 2017, Zpravodajství z Krušných hor, Erzgebirge, sepsal Krušnohorci, čteno: 5143x.

ZOO  |  Krušnohorci

ZOO | Autor: Krušnohorci

V sobotu 1. dubna byl zahájen prodej výhodných vstupenek, díky kterým je možné navštívit hned tři zoologické zahrady v Ústeckém kraji za zvýhodněné vstupné.

Společná vstupenka je hlavní výstupem projektu s názvem Jeden kraj, tři různé zoo, který připravil Ústecký kraj a zoologické zahrady v Děčíně, Ústí nad Labem a chomutovského Zooparku.

"Výhodou společné vstupenky je její cena, která je o desítky korun levnější než běžné vstupné. Pro dospělého činí 260 Kč a pro děti 140 Kč. Zakoupit ji lze pouze v pokladnách příslušných zoologických zahrad a její nákup přináší i další výhody. Vstupenka má podobu pohlednice, kterou lze dále využít. Za návštěvu každé zoo získá její držitel dárek v podobě magnetky a navíc, pokud se mu podaří navštívit všechny tři zoo do 31. října 2017, pak se může zúčastnit i soutěže o víkendový pobyt," popsala mluvčí zoo Děčín Alena Houšková.

Další obrázky

Označit si jako oblíbené

Přidat mezi oblíbené výletyPřihlaste se a označte si tento článek jako oblíbený, abyste ho později snáz našli.

Počasí

Atributy výletu

U cíle výletu je možné parkování. U cíle výletu je možné parkování.
Výlet je zajímavý pro děti. Výlet je zajímavý pro děti.
Výlet zvládnete i s kočárkem. Výlet zvládnete i s kočárkem.
Cestou potkáte občerstvení. Cestou potkáte občerstvení.
V místě se platí vstupné. V místě se platí vstupné.

Nahlásit nepřesnost

Informace zde sepsané platí k datu vydání článku. Budu rád, když mě upozorníte na změnu nebo aktualizujete informace. Využijte k tomu tento kontaktní formulář. Děkuju, Honza

Tags

#krusnehory #erzgebirge #oremountains #krusnohorci #kamnavylet #tipynavylet #navylet #vylet #zazitky #lesy #dolesa #priroda #doprirody #jecozazit #honemven #navylete #aznahoru #nahory #horyapriroda



Kontakt na autora webu

Krušnohorské jeřabinyhttps://www.krusnohorci.cz
krusnohorcizavinacgmail.com