Cyklobusy na Krušné hory

23. duben 2017, Zpravodajství z Krušných hor, Erzgebirge, sepsal Krušnohorci, čteno: 16265x.

Cyklobusy na Krušné hory  |  ---

Cyklobusy na Krušné hory | Autor: ---

Tento článek obsahuje stručný přehled o jednotlivých spojích, které zavezou cyklisty z podhůří Krušných hor na jejich vrcholky.

Z Chomutova a Jirkova zajíždějí cyklobusy na Lesnou. Dopravu zajišťuje DPmCHJ. Ústecký kraj navíc zřídil linku č. 584, která zajíždí na Měděnec a Boží Dar. Více informací o cyklobusu z Chomutova a Jirkova. Od 29.4. do 1.10. můžete s kolem vyjet nahoru i vláčkem po trati č. 137 směr Vejprty.

Z Teplic se jezdí o víkendech na Moldavu nebo Komárku. Více informací o teplických cyklobusech.

Z Karlových Varů jezdívají cyklobusy na Boží Dar a do Horní Blatné každou sobotu, neděli a státní svátek. Více informací zde: Cyklobusy Karlovarský kraj.

Ústí nad Labem vozí od divadla směrem na Tisou nebo Varvažov Více zde: cyklobus z Ústí. Letos nově zřídili i městskou linku, která vás vyveze od Labské stezky na Severní Terasu.

Dopravní podnik města Děčína bude v letošním roce provozovat cyklobusy pouze na Maxičky. DPÚK jej doplní cyklobusy směrem do Česko Saského Švýcarska (Hřensko, Jetřichovice, Rybniště). cyklobusy z Děčína.

Z Mostu to letos vypadá, že se na hory dostanete jenom vláčkem směrem na Moldavu (pozor, je zde výluka, takže nedojedete dál, než do Dubí). Z Litvínova jede cyklobus na lince č. 523 do Českého Jiřetína a linka 521 na Horu svaté Kateřiny a Brandov. Více informací o cyklodopravě z Mostu a Litvínova.

Další obrázky

Označit si jako oblíbené

Přidat mezi oblíbené výletyPřihlaste se a označte si tento článek jako oblíbený, abyste ho později snáz našli.

Počasí

Atributy výletu

Nahlásit nepřesnost

Informace zde sepsané platí k datu vydání článku. Budu rád, když mě upozorníte na změnu nebo aktualizujete informace. Využijte k tomu tento kontaktní formulář. Děkuju, Honza

Tags

#krusnehory #erzgebirge #oremountains #krusnohorci #kamnavylet #tipynavylet #navylet #vylet #zazitky #lesy #dolesa #priroda #doprirody #jecozazit #honemven #navylete #aznahoru #nahory #horyapriroda



Kontakt na autora webu

Krušnohorské jeřabinyhttps://www.krusnohorci.cz
krusnohorcizavinacgmail.com