Poradili jste nám, kam si jít zabruslit

25. prosinec 2022, Zpravodajství z Krušných hor, sepsal Krušnohorci, čteno: 9551x.

Bruslení na stadioně  |  Bigstockphoto

Bruslení na stadioně | Autor: Bigstockphoto

Přichází zima a s ní nutnost vyměnit in-line brusle za ty s nožem na led. Rybníky v zimě už bohužel skoro nezamrzají, a tak jsme si nechali od vás doporučit, kam vyrazit na veřejné bruslení na stadiony. Seřazeno dle měst podle abecedy.

V Bílině umožňují bruslit veřejnosti, jak to jen jde. Termíny se dost vrtí, ale vždy to jde v pracovní dny, ale i o víkendu. Stačí sledovat rozpis ledové plochy zveřejňovaný zimním stadionem.

V Chebu je veřejné bruslení čt-ne, 16:45-18:15 a o víkendech ještě 14:30 - 16:00. Zkontrolovat časy si můžete na webu Správě sportovišť města Chebu. Po dobu konání vánočních trhů si můžete jít zabruslit i umělou plochu vybudovanou na Náměstí krále Jiřího z Poděbrad (od 26. listopadu do 31. prosince).

Veřejné bruslení v Chomutově probíhá v tréninkové hale B místního zimního stadionu. Sklouznout se můžete přijít obvykle v úterý od 18.00 do 19.00, a o víkendech (SO+NE) 10.00-11.00. Za zálohu 50 Kč si můžete odložit věci i v zamykatelných skříňkách. Rozpis ledu Rocknet Aréna.

Děčín pro bruslaře vyhradil termíny každý pátek od 16 do 18 h. Přesné časy doporučujeme ověřit na webu HC Děčín.

Pro milovníky ledního bruslení v Karlových Varech pravidelně zpřístupňují led v tréninkové hale KV Areny zpravidla 2-3x týdně v odpoledních až večerních hodinách od září do dubna. Zajezdit si můžete v sobotu 18:00 - 19:30 hod a neděli 13.30 - 15.30 hod.

Město Litvínov umožňuje veřejné bruslení na svém stadionu Ivana Hlinky. Termíny a časy najdete vždy v aktuálním Plánu ledu (rozvrh ledových ploch). Zabruslíte si za dvacku, diváci zaplatí 15 Kč.

V Mostě si můžete zabruslit na zimním stadionu v Rudolické ulici. Kvůli hokejovým zápasům, není plán pevný, rozvh bruslení najdete na TS Most. Dále bude v provozu i venkovní kluziště u budovy magistrátu (v plánu je od 1.11. do 2.1.2023

Zimní stadion v Ostrově nad Ohří vás zve na veřejné bruslení vždy v úterý od 10:00 - 11:30 a v neděli od 16:45 do 18:15. Bližší informace na webu MDDM Ostrov.

Správa sportovních zařízení v Sokolově zveřejňuje postupně na měsíční bázi termíny bruslení na svém webu. Obvykle se bruslí v sobotu od 15 do 16 hodin, ale najdete i další nepravidelné termíny.

V Teplicích se bruslí na ZIMÁKu, a pak také v Olympia Ice Aréně. Kousek od Teplic - v Lahošti - můžete pilovat bruslení v menší V-Aréně.

Na zimáku Slovanu v Ústí nad Labem se bruslí každou neděli od 17:30 do 19:00 hodin.

V Kadani otevřeli veřejné brusliště přímo na Mírovém náměstí od 8. prosince do konce února denně od 13 do 18 hodin. Vstupné zdarma.

Další obrázky

Označit si jako oblíbené

Přidat mezi oblíbené výletyPřihlaste se a označte si tento článek jako oblíbený, abyste ho později snáz našli.

Počasí

Atributy výletu

U cíle výletu je možné parkování. U cíle výletu je možné parkování.
Výlet je zajímavý pro děti. Výlet je zajímavý pro děti.
Cestou potkáte občerstvení. Cestou potkáte občerstvení.
V místě se platí vstupné. V místě se platí vstupné.
Vhodné za deště. Vhodné za deště.

Nahlásit nepřesnost

Informace zde sepsané platí k datu vydání článku. Budu rád, když mě upozorníte na změnu nebo aktualizujete informace. Využijte k tomu tento kontaktní formulář. Děkuju, Honza

Tags

#krusnehory #erzgebirge #oremountains #krusnohorci #kamnavylet #tipynavylet #navylet #vylet #zazitky #lesy #dolesa #priroda #doprirody #jecozazit #honemven #navylete #aznahoru #nahory #horyapriroda



Kontakt na autora webu

Krušnohorské jeřabinyhttps://www.krusnohorci.cz
krusnohorcizavinacgmail.com