Prázdninové soutěže zvou k výletům do Krušných hor

06. červenec 2023, Zpravodajství z Krušných hor, sepsal Krušnohorci, čteno: 1441x.

Prázdninové soutěže zvou k výletům do Krušných hor  |  Krušnohorci

Prázdninové soutěže zvou k výletům do Krušných hor | Autor: Krušnohorci

Prázdniny jsou tu a s nimi startuje i několik výzev k výletům. Navíc můžete vyhrát ceny, které vám výsledek vašeho vyletování mohou velmi zpříjemnit. Zde tedy několik tipů na vyletování, kterých se přes prázdniny můžete zúčastnit:



32 vrcholů Krušných hor

Hledáte důvod, proč zase vylézt na ten kopec? Výzva 32 vrcholů Krušných hor vás vyzve vyrazit na zásadnější krušnohorské vrcholy. Nevím, jestli se to dá zvládnout jenom o prázdninách, ale můžete minimálně dobře začít.



Jdi do hor!

Pokud chcete být pestřejší co se pohoří týká, mrkněte na projekt Jdi do hor, který vypisuje pravidelně několik výzev, aktuálně ve Výzvě Čechy 2023 figuruje krušnohorská Loučná. Projekt Jdi do hor se snaží lidi motivovat ke zdolávání jejich osobních cílů a učit je plnit si své vlastní závazky. Jeden z dalších pozitivních efektů je budování vztahu mezi člověkem a přírodou. Autoři projektu věří, že edukací a zodpovědným budováním vztahu mezi člověkem a přírodou můžeme dosáhnout větší rovnováhy a chápání energie přírody.



Chodíme s VZP

Všeobecná zdravotní pojišťovna každoročně vypisuje prázdninovou výzvu Chodíme s VZP, v rámci které vás láká na 10 míst v celé ČR. Výzvu můžete splnit třeba i jenom v Krušných horách. Příjemné je, že se kvůli tomu nemusíte hnát někam na kopec, ale stačí vám třeba navštívit zoologickou zahradu nebo zámek. Po splnění výzvy můžete vyhrát jednu ze 111 cen, například poukázky na sportovní vybavení.



Konec Telky?

Podobnou soutěž připravila i Česká televize a její televizní kanál Déčko. Soutěž se zaměřuje na děti, které řeší "Jak vrátit telce šťávu". Každým splněným úkolem posílájí děti kapku šťávy a tím zachránit telku. Zábava funguje na principu hledání skrýši ať už v přírodě nebo v kulturních institucích.



Vezměte smajlíka na výlet

Ústecký kraj vás láká vzít nové logo Ústeckého kraje na výlet. Vyzvedněte si samolepku smajlíka ve vybraných infocentrech nebo přímo v sídle ÚK a v průběhu cestování si s ním udělejte hezkou, zajímavou, nápaditou, originální fotografii!. Jenom tak můžete vyhrát některé z Apple zařízení nebo propagační materiál kraje.

Další obrázky

Označit si jako oblíbené

Přidat mezi oblíbené výletyPřihlaste se a označte si tento článek jako oblíbený, abyste ho později snáz našli.

Počasí

Atributy výletu

Nahlásit nepřesnost

Informace zde sepsané platí k datu vydání článku. Budu rád, když mě upozorníte na změnu nebo aktualizujete informace. Využijte k tomu tento kontaktní formulář. Děkuju, Honza

Tags

#krusnehory #erzgebirge #oremountains #krusnohorci #kamnavylet #tipynavylet #navylet #vylet #zazitky #lesy #dolesa #priroda #doprirody #jecozazit #honemven #navylete #aznahoru #nahory #horyapriroda



Kontakt na autora webu

Krušnohorské jeřabinyhttps://www.krusnohorci.cz
krusnohorcizavinacgmail.com